Aberto tudo o ano ~ Hele jaar geopend ~ Open all year ~ Ganzes Jahr geöffnet ~ Ouvert toute l'année ~ Abierto todo año


E-mail: camping@quintadafonte.nl
Tel. +351 933 011 017
or +351 934 026 913


Follow us on
Follow Camping Quinta da Fonte on Facebook Facebook and Twitter

©Quinta da Fonte

Agro-turismo Quinta da Fonte, Portugal

Camping, Kamers, Verhuurtenten, Caravan, Appartement en Maaltijden


Op een paradijselijk plekje in Midden-Portugal ligt onze kleine boerencamping, waar we rust en natuur combineren met gezelligheid, lekker (biologisch) eten en een zeer gastvrij onthaal. U kunt verblijven in uw eigen tent, een rustieke gastenkamer, een van onze volledig ingerichte comfortabele (De Waard) huurtenten, onze romantische caravan of ons unieke charmante appartement. Wij koken op verzoek 6 dagen per week voor onze gasten en staan inmiddels bekend om onze uitstekende en  zeer gevarieerde keuken, tevens vegetarisch en veganistisch! Wij houden rekening met al uw eetwensen...

Wij ontvangen u graag met een koel drankje op het overkapte terras. Ook 's winters geopend. Neem contact  op voor de mogelijkheden.
Boas férias! 

Kijk ook op onze NIEUWS pagina, onder andere naar de vijfdaagse vakantie-cursus mindfulness die wij organiseren in juni en augustus 2016! NIEUW in 2016 is bovendien de vakantiecursus ´Voeding en mindfulness in midden Portugal´ voor mensen die meer willen weten over Candida, eind juni.


Liedewij & Jolein

Agro-turismo Quinta da Fonte, tel. +351 933 011 017, e-mail: info@quintadafonte.nl en camping@quintadafonte.nl